Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tråd

 

 

Hjärtat var skört

som en blåst glaspärla

 

Klingade vackert av öm beröring

Sprack av höga ljud

 

Tysnad fick den mogna

jäkt att dala

 

Ljuset gav den hopp

så mörkret försvann

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-19 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP