Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en intervju på nittiotalet

han stod på
gustav adolfs torg

klädd i mantel
och mask

ville vara anonym

ville vara osedd

fick frågor av en reporter

kanske handlade det
om vad han tyckte om vädret,
inflationen eller betydelsen
i konsten

eller rockstjärnors genomsnittliga
livslängd

minns dock inte vad han svarade

eventuellt svarade han inte

möjligen öppnade han
ett hål i samtiden
och steg ut

eller så kramade han journalisten
och önskade lycka till

innan han gick sin väg
mot triangeln





Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 18:58



Bookmark and Share


  Nanna X
Kanske var det kung Gustav själv som var ute och spatserade inkognito? Hade varit roligt att se. Tyvärr bodde jag inte i Malmö på 90-talet.
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP