Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå genom osynliga rum

Går genom dörrar som inte stängs

Bär med mina tårar som trillar ned på min kind

Sårbarheten är så stor att glädjen faller bort

Går genom osynliga rum

Där sårbarheten får rum

och smärtans tårar

Faller och gör så ont

Ty de har varit där för länge

i synliga rum

Gör att det öppet visar det går och läka smärtan

Ta bara den värdefulla tiden till hjälp

Och känn värmen och omtanken

runt dig

Lysa upp dagen

Går......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-19 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP