Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som den sanning hon är.


Till dig: Molly Sandén.

Du är ett unikum.
Jag sökte en själ..
Jag fann dina ord.
Och nej..
Jag är INTE besviken.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-02-20 01:44



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Jadu Larz. Från vilket synsätt hävdar du det? Jag tror ju hon lever i vår värld? Menar..hon är ju inget ufo? Eller?
Avundsjuka löser lika lite som hat? Eller har jag fel? Vi är alla barn av världen.
2021-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Den värld hon lever i bygger på en lögn.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP