Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

När blev det enkla
Så vansinnigt svårt
Och när tog livet över
De drömmar som tydligt dog.
När blev livet vuxet
Du vet sådär seriöst
Jag ville inte växa upp
Ville inte förlora min barnatro.
När försvann luften ur mitt bröst
När tog det åldrandet över min röst..
Jag blev aldrig i närheten
Av mig själv igen.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-02-20 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP