Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kreativitet, De Kreativas nationalitet...


Någon dag, Någon dag, Kreativiteten finns i en sådan som jag

I en värld av plagierade texter...
I en värld där inget unikt finns för var och en av oss...
Men också motsatsen...,
Det vi tänker, som är unikt...,
Som gör oss till oss...,
Som separerar vår individualitet, ifrån folkmassan...,
Men också det, som förenar...,
Oss, andra, vår Individualitet...,
Ger oss, en kreativ Nationalitet...,
Utan gränser, men inom våra personliga ramar...,
'En kreativ nationalitet....,
Ett Namnlöst Varande,Tillblivelse, utöver det som redan varit...,
Det som varit, är historia...,
Men tillräckligt...,
Ständigt...,
Närvarande...,
För att inom oss, ständigt ha denna...,
bejakande vän...,
Den finns där...,
Ständigt...,
Om vi har den i åtanke...,
Och vi gör något av vår individuella Individualitet...,
Vår ständiga...,
Vår Ömsom...,
Ibland...,
Kreativitet...,

Och ibland, om den inte finns där...,
Är det dags, att hitta på (något)...,
Som leder till Fantasi-land för vuxna,
Och kreativitet.
Och ibland, såsom vissa har ritualer och vanor, som leder till...,
Kreativitet...,

Fastän jag inte funkar på ovanstående sätt...,
Så vet jag många som funkar, just på ovanstående sätt...,
Att den ständiga vanan /ritualen kreativiteten uppmuntrar, och uppfinner...,

Men det sägs, att jag inte är som alla andra...,
Men den har ni väl hört förut?,
Att jag inte är, som den stora massan...,
Jag fungerar på följande sätt...,
Jag väntar på att kreativiteten ska komma...,
bara genom att vänta....,
Och blott någon gång...,
Lite då och då...,
Filosofera fram...,
Eller , om man ska nämna den vid namn; "Gå i Egna tankar!"

Så visst, är tanken, att inspirationen kommer...,
"Relativt sann".
Jag både väntar...,
Samtidigt som jag gör...,
Någonting av....,
Den tanke/Kreativitet, som når fram..,
När jag ser tiden an...,
Så vet jag;
Antingen är kreativiteten närvarande, i detta nu...,
Eller så är det...,
Inte Dags, för att ha någonting...,
Att låta själen, och hjärnan , att jobba med...,
Men då vet jag iallafall,
Att kreativiteten är på semester...,
Om den inte dyker upp denna dag...,
När jag så gärna skulle vilja...,
Liksom Alla Dagar...,
Kreativisera...,
Hypnotiseras...,
Av en tankes frö...,
Kreativitetens lag...,
Som finns inuti mig...,
Som bara är på mitt sätt...,
Kreativitetens individualitet...

Om nu kreativiteten är på semester...,
En dag som denna...,
eller, och många dagar framöver....,
Då vet jag i vart´ fall,
att kreativiteten kommer tillbaka;
Någon dag...,
Någon dag!




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-20 06:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge! Hur länge har Du väntat Mim?
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim