Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spröd

luften

så spröd

granarnas vassa skuggor

skär vasst vertikalt mot

horisonten

 

tärnan

så späd

med fulländad vingteknik

skär snabbt spröd luft

till havsytan

 

jorden

så solnyanserad

sannare som yta

solgräset växer i hjärtat

djupt

 




Fri vers (Fri form) av Inez L
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-22 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L