Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

styrfart

 

späntad ved, djupträngd, snedställd hud
vanskapta fickor att lägga träet i

numera har jag undervegetation
det växer skott ut ur
slingrar sig som pest
skabbig, krystad, långsint
sitter jag och funderar på livet

och dess mast, dess styrfart och når ibland min själ
en stund i evigheten. en stund

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-20 09:23



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
så skönt med de stunderna ! bra, bra!
2021-02-20

  limerick
Kreativitet i topp!
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP