Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänger på sittningen...

Om jag sitter då bredvid en man
och bara pratar, en kort stund minsann...
Hörs, vad gör ni två?
Delar ord bara så!!!
Om vi älskat satt vi mitt emot varann... .. .





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-20 11:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En spännande ordrik skuggboxning...
2021-02-21

    Maria Malm
För en del människor behövs så lite för att deras fantasi ska skena iväg och tro både det ena och andra om sina medmänniskor.
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt