Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens sanning

Kärleken
bläddrar
i minnen
inuti
sorgens sten
gråter ut
spegelbildens helhet
hittar inga fel
ordens sanning
duger
i hela kroppen

 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-20 12:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint fångat och manat!
2021-02-23

    Lena Staaf VIP
Ordens sanning, något som kommit fram ur tankar och upplevelser, en process.
2021-02-21

  Maria Sundelin VIP
Den här Fångar hur det är
2021-02-20

  Kajan VIP
En klar bild av eftertanke som får mig att tänka på ett förlopp som haft sin naturliga gång, och därmed finns acceptans.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP