Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall över himlafällen

varje ton
varje ord

leker
med fjärilsvingar
inom mig

lindar sig om
min hjärtesträng

nynnar små stjärnfall
över himlafällen

varje ton
varje ord




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-20 15:48



Bookmark and Share


  wiria77
underbara
magiska rader

2021-02-21

  BenGust VIP
Vältonande stjärnakustik.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP