Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Barnbarn i USA


Vid åsynen

av denna bild


värker mitt hjärta


av längtan tillbaka


till sonen med den

ljuvliga familjen


När ska vi återses?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-20 16:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så längtansfullt...
2021-03-05

  Niliboy
Inget är som återseendets glädje, hoppas att du får uppleva det snart. Barnbarn är en Guds gåva. Vår dotter är så ung ännu!
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP