Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släng mig till hajarna

Du kan se mina lögner
På full display i skyltfönstret
En nästan ultimat njutning
Har inga sista mål
Bara oavslutade resor
Medan anfallen stadigt fortsätter

Här är mitt
Självbelåtna sår
Min medelklassångest-tår
Det finns ett
Enkelt botemedel
Släng mig till hajarna

Ja, jag leker med min dubbelgångare
För jag är Jack Parsons månbarn
Mänskor viskar och pekar med sina fingrar
Dom som aldrig vill bli dömda
Är alltid dom som dömer andra själva
Ett tidens tecken, antar jag

Här är mitt
Självbelåtna sår
Min medelklassångest-tår
Det finns ett
Enkelt botemedel
Släng mig till hajarna

Vi sa alltid att livet är som en skräckfilm
När man inte får det man vill
Så vi åkte ner till Sargasso
Havsbotten blir en passande grav

Här är mitt
Självbelåtna sår
Min medelklassångest-tår
Det finns ett
Enkelt botemedel
Släng mig till hajarna




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-20 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din nya låt hamnade på min releaseradar. Det är jag glad för!
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V