Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Lousiana.


Krokodiler och skallerormar.


Här i Lousiana

vågade vi oss

inte ut ur bilen


På väg till släkt

hade vi hört


att här fanns

både krokodiler

skallerormar och

andra giftormar


Men naturen

Oändligt fin.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-20 17:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får vara försiktig...
2021-03-05

  mare VIP
Träskmarker
har en god vän
som kommer därifrån
hon har berättat
kanske tur du
stannade i bilen ;)

2021-02-23

  Minkki VIP
ibland är det klokt att lyssna på "skvaller". Landskapet ser ju så snällt ut... fint foto!
2021-02-21

  Niliboy
Fin bild. Ja man får se upp ibland särskilt kanske i främmande land!
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP