Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa är människa

Vad för sanning

vilken identitet
och känsla

bär ett klädesplagg

ett hjärta
och en själ

klänning
eller kostym

man eller kvinna
spelar ingen roll

människa är människa
alltid ändå




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-20 18:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så sant så sant... Vi är människor, du lyfter i ljus det viktigaste!
2021-02-24

  BenGust VIP
Människor har mycket som förenar känns det som, oavsett en hel del andra attribut.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP