Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan stjärna





Blommorna i målningen har vaknat till liv, de försöker ta sig ut - krackelerade sprickor vibrerar och allt är turkost lila och rosa - slingor som brinner i en kall eld fladdrar över ängen de flytt till. Och en våg av ljus förklädd till vind får ängen att glimra som en ocean; och konstanten är där skrattandes hållandes buketten mot hjärtat och slänger sig ut i blomsterängen för att stiga som en solros med siktet mot en annan stjärna.




Fri vers av Knark VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP