Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilen


Pilallen och pelargången
den klassificerande tonen vibrerar modent.
I en tonbild representeras känslan.

Minnet förvandlas till allegoriserande fåglar
över poetens läten och beläten av att vara en människa med ett sjätte sinne med en orienteringsförmåga i det osinnliga och förmåga att visualisera.

Poeten visar texten vertikalen
Se hur högt man kan sväva
och lågt till rotnivå.

Med pilen kan resenärerna färdas mellan olika städer, men det är den inre förmågan som räknas.




Fri vers av frun
Läst 169 gånger
Publicerad 2021-02-20 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun