Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvinter.

Vårvinter vind
smeker min kind.
Solglitter själ
nöjd att va här.
Bästa stunden vi får
snart vårvinter vår.
Värme- gnistande snö
kaffe, sol och tö.
Lycka är att bara vara
stunder i hjärtat spara.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-21 00:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vilken fin dikt.

2022-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fint diktat...njuter av orden...
2021-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn och harmoni!
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP