Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor i 90 talet

Kunde varit vilken dag / natt som helst
dricker vin lyssnar på Pearl Jam
och 90 talet svischar förbi

alltid detta som aldrig gjordes / eller gjordes
en ständig bearbetning
hur något så bra really turn bad

Hur vi som var blev något annat
det som gömdes i snö kom fram i tö
människor i 90 talet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-02-21 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP