Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clean

Drack
Blåste bra
Tog bilen
Var clean
Iväg från den
amorösa fantasin

Ner mot staden
som smälter
Disharmonin
följer sin
rutin




Fri vers av killedbycoffee
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-21 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee