Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av betydelse


Så här i efterhand
kan det tyckas lite
konstigt

Att det ska till
en jättekris
för att vi ska förstå

Hur viktigt det är
med beröring
och gemenskap
när det kring knuten
blåser kallt

Och att kärleken
till oss själva
och varandra
kanske är det hela
som betyder något

Ja till och med är det
som betyder ALLT




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-21 10:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så sant!
2021-02-23

  Kungskobran VIP
Jag saknar inte så mycket som man kunde tro
2021-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Aldrig ALLT.
2021-02-21

    Lena Staaf VIP
Så fint! Och samtidigt smärtsamt. När vågar vi åter krama,varandra?
2021-02-21

  wiria77
fina rader
om livet
om det
som vi borde
anamma
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP