Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma människor

Husen tornar upp sig
Och vittnar om människor
Alla dessa hem
Bredvid varandra

De är inte så vackra
Som naturen utanför
Men bra att bo i
För den som kan

Och fast de är många
Vet jag
Ensamheten är stor
Bland dem

När blev så många till en
I kulturen vi lever i?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 48 gånger
Publicerad 2021-02-21 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva