Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spjärn


Materien pallar inte
den komplexitet
som självmedvetandet
åsamkat den

Kolföreningarna
har ångest
över sakernas tillstånd,
med jagen bubblande
mellan grundämnenas härkomst
och de svarta hålens frånfälle

Det tas spjärn
mot gudar och gurus;
rökelsekar svingas;
obefintligheter anropas;
t.o.m. ogudaktigheter prisas
och tillbes,

ena ögat i Hubble,
det andra över axeln




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-02-21 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP