Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Observera att detta riktar sig mot TPLF, och inte mot Tigrays FOLK.


MASSMORD PÅ AMHARAS

I tigraygerillans värld

ska amharas utplånas

liksom judarna i Tredje Riket

I tigraygerillans värld

löses allt med hot och svärd

Man förskansar sig i just det diket

 

Lögner sprids i media

liksom lögnerna från Ghaza

Samma snyftvalser och strunt

fast man själva sprider fasa

Adolf Hitler går igen

i en ex-marxistisk skepnad

Terrorister i Tigray

slår en hel nation med häpnad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/2 2021

 

* Solidaritet med Etiopiens regering och folk!

* Krossa Tigraygerillan!

* Leve Abiy Ahmed!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2021-02-21 14:06



Bookmark and Share


  Koloristen
Det tigs i maktmedia om tigrayernas terror.
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP