Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det låter som vår

Det låter som vår
När fågeln sjunger
Men den är inte här
Fastän det töar

Kommer ihåg
Skor som går på grus
Och solen som skiner på droppen
Som snart faller ner

Snödroppar spirar snart
Och våren kommer
Vintern dröjer säkert kvar
Men snart så är dagen kommen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-21 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva