Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lyssnar på dålig musik för att se om jag hittar något bra, jorden går inte under för det

räknar kor på ängen. plockar blommorna under jorden.
för under ytan finns alltid
en osäkerhet som snabbt blir ökänd.
jag vill bli av med allt förflutet
trots att det i allas ögon var fina år.
mina minnen blir ibland bara klicheér från
en tid som inte längre
kommer att lysa upp tillvaron.

krossad låg jag på gatan
tänkte tillbaka.
alla jag känt tog nu avstånd
på ett iskallt,
själslöst sätt.
snedsteg över hajar
hungriga ner till knäna.
ingen går ensam
upp för den vilda strömmen.
jag kände inte för att älska dig längre
du tyckte om mig
även om jag var jag
du var ju du
tillsist så går även jorden under

men i våra små ensliga liv
var jag solen och du mina månar

jag har aldrig tyckt om att bestämma

inte över dig
men du ville bara bli lyst på

gummidäck tjöt
två gånger
för mycket den natten.
när jag flög till nästa
galax
men det förflutna
finns alltid i botten
för varje handling.
du finns
trots att du inte har din sol.

månen finns där även på dagen.




Fri vers av verkligen
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-15 15:26



Bookmark and Share


  fannen
herregud
den är ju aldeles aldeles üüüüünderbaaar.

herregud.
2006-12-13

  Paraply
precis signalerat du
DIG
och precis lika fint som alltid
och jag vill inte ha ett svar som t.ex.
"det finns ju hundra likadana"
för det gör det inte alls
på julafton så ska jag ta ett av mina paket
(om jag får några, vet inte om jag varit snäll)
och slå det i huvet på dig tills du förstår hur speciell du är
okej?
jag är inte hundra på att jag förstår denna men jag tror att det finns många tokningar och sånt gillar jag
försöker pussla med dina egna perspektiv och så
det känns ärligt, rent, vackert och en kaksmula vemod
puss!
2006-11-15

  Bump
äsch du vet vad jag tycker du är helt underbar
fast jag inte förstår nånting
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen