Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var gång blir jag som ny

Vattnet rinner ner över ansiktet
Njutningsfullt känns dropparna
Som sköljer bort dagen

Att sakta sjunka ner i vattnets djup
Simma bort i sammetslent vatten
Är mina drömmars längtan nu

För vattnet rensar själen
Och var gång blir jag som ny




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-21 15:45



Bookmark and Share


  Horace
Så ska man leva, enkelt
i ständig förnyelse
när en funnit
själen
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva