Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På V

Välsignad vare våren
vattnet, videungarna
våra violblå vägkanter

Vem vattnar vänskapens vinstockar?
Vilda vapenlösa vänner
Vresiga virtuoser vrenskas
Väldiga valfångstfartyg
Våta valpar
Varmt vörtbröd

Vagabonderande vissångare
Vilsna vaktlar vandrar vemodigt...

Bohemen i vårvintern





Bunden vers av bohemen VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-02-21 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP