Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pumpa

Det var där hjärtat vilade i en sammets hand 

Så rofyllt låg det där och pumpade 

jämna slag  lugna slag

Berusad av livet tog takten vid

In i sin förmak backades bandet 

Allt stängdes in i mörkret

Pumpade ...det gjorde det fortsatt




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-23 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP