Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD HÅLLER FOLK PÅ MED?

Vad håller folk på med?

Jag bara undrar

Vad är det de pysslar med?

Även de som jag beundrar!

Vill inte vara som

farisén i sitt tempel

Men vad håller folk på med?

Celebriteter, till exempel...

 

LARZ GUSTAFSSON 21/2 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2021-02-21 18:52



Bookmark and Share


  Koloristen
Ja, det kan man fråga sig, hörrö.
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP