Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat vet

Hjärtat vet hur det känns

När ett annat hjärta ser 

Och bryr sig om

 

Hjärtat ser bortom ytan

Ser människan bakom

Fasader vi bygger upp

 

Hjärtat förstår själen

Känner all den sorg och längtan

Den bär på genom livet 

 

Hjärtat ser, hör och förstår 

Många gånger mer än det

Hjärnan tillåter oss att tolka




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-24 06:57



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så bra! ”Hjärtat ser bortom ytan”
2021-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att hjärtat ser mer än ögonen!
2021-02-24

  Solstrale VIP
Lyssna alltid på hjärtat! En bra text att påminnas om hjärtats röst!
2021-02-24

  Susen VIP
Ja hjärtat ser. Fint fångat
2021-02-24

  wiria77
hjärtat
är underbart
varmt
kärleksfullt
2021-02-24

  ULJO
Hjärtat är omtänksamt
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP