Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet


Ett samspel
mellan dig och mig
hur du uppfattar mig
formar den jag är
hur jag ser på dig
påverkar också
dina val

Ett pussel där bitarna
ständigt ändras
och byter plats
vissa försvinner
andra kommer till

En bild där konturerna
kan anas
men som aldrig blir
helt färdigmålad




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-21 20:32



Bookmark and Share


  PPQ
det är så man vill att det ska vara
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös