Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av din närhet

 

Jag ropade

när jag inte längre

kunde känna dig.

 

Jag sprang

mot ekot av min rädsla

 

bekymrad av tanken

på ensamhet

strök jag minnet av din närhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-21 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP