Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gissningar



En tid i ett annat rum
med terapi för själen
som sysselsättning
En rörlig gräns
mellan allvar och hopp
när massproducerade
underhållningsprogram
gör tillvaron tom
En tid när folksjälen
tappat förståndet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-21 20:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En stillsamhetens skrivelse
med avgrundsdjup
Att eftertänksamt
inkänna . ..

2021-02-22

  Miss Deliria
Svidande samhällskritik. En metafysisk diagnos på den mänskliga kulturens utarmning. Bra.
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP