Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resenär


Artificiella landskap
vi tittar ut
genom digitala fönster
verkligheten är
en uträknad algoritm
arkitekten designar
världen
allt är en chimär
vi tror
att vi färdas
med ljusets hastighet
men vi står helt stilla
vi är det moderna
livets resenärer
i en avstannad rörelse








Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-22 12:17



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja. Bra.
2021-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Man blir en besökare.
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria