Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


och

 

 

tid skriven

du ger av din

nu

men fortsätter genom landskap

 

sökande

 

hållpunkter att spana

ditt ark

är den vita ytan

 

tryckande

 

nattrymdens tankar

i andning

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-22 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP