Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En framkomligare väg..


Strängaste kylan
förärade du dig själv
så oförsonligt

Utan några som helst
förmildrande
omständigheter

Dömde du dig själv
alltid snabbast
och hårdast

I alla skeden
lät du bilan falla
ner över eget huvud

Det var innan
du förstått det ogörliga
i tilltaget

Och valt
en mer framkomlig väg
också för dig själv





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 08:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den hårda och oförsonliga självkritiken kan verkligen golva en.
2021-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att komma till insikt att det finns andra vägar att gå!
2021-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Den mer framkomliga vägen kan i värsta fall vara det andra diket...
Vägen går mellan dikena.
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP