Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stark med dig

Ensam är stark
eller är jag starkare ensam
blivit som motbevisad gång på gång
alla dom gånger du håller om
när allting i mig skakar
kastas om
stormar
ensam är stark
eller är jag starkare ensam
när ingen får komma nära

Blivit motbevisad gång på gång
alla dom gånger du sitter kvar
lyssnar
när allting i mig skakar och kastas om
det stormar
du sitter kvar

Ensam är stark
eller är jag starkare ensam
eller är stark att släppa in
trots rädsla
att bli kvar
när allting i mig skakar och kastas om
det stormar
du sitter kvar
jag är stark med dig
det stormar
du sitter kvar
lyssnar och säger att
vi

vi är starkast tillsammans




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kitty Jogenby
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-12 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby