Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld

 

 

hans tyngd över hennes kropp

hans ögon brinnande av åtrå

han var hennes enda hopp

att oskuld ej skulle bestå

 

ville bli en riktig kvinna

känna en mans lusta

hade allt att vinna

med man sig förlusta

 

men allt hon kände var olust

varma känslor sig inte infann

det blev bara en slags förlust

hon ingenting på detta vann

 

efteråt hon bara kände sig tom

förbrukad, nyttjad för annans skull

ingenting hon kände inom

hon var bara ett engångsknull

 

det som skulle bli så magiskt

så fyllt av känslor och hetta

det blev bara så tragiskt

inte alls det som var det rätta

 

inte längre oskuld var

men i tanken klar

av en erfarenhet att lära

att ej för mycket begära

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-02-22 10:01



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Berörande
o tänkvärda ord!

Tack!
2021-02-28

  Bodingen VIP
Så kan det gå. Men vissa besöker en plastkirurg och får en ny mödis ditsatt, sen är det bara att glömma debuten och börja på en ny. Cyniskt värre.
2021-02-24

  Solstrale VIP
Ja det att lära sig att invänta och tala om hur värna varandras integritet och känslor...
2021-02-23

  Staffan Nilsson

Gillar!
Tron att förlora oskuld handlar om blott penetration, om lust utan ömhet, får den kloka att reagera så här: det som skulle bli så magiskt ... det blev bara så tragiskt.

2021-02-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt men inte ovanligt, att första gången inte blir den stora fina upplevelse man hoppas på. Bra och insiktsfullt diktat!
2021-02-22

    Lena Staaf VIP
Så sorgligt kan det vara. Men första gången är väl sällan så himlastormande? Men du beskriver också den tomma känslan av att ha blivit utnyttjad och övergiven, tungt.
2021-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ,dessvärre, mångas bistra erfarenheter!
2021-02-22

  Sparvögat VIP
Insiktsfullt skrivet om förhoppningar som blir till tragedi...
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP