Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, den svarta örnen ovanför och lammet i ditt hjärta


Där fåglar bygger bo är gott att leva
Låt dem slå sig ner på ditt huvud
Anvisa plats annanstans och le
När de lyssnar och förstår




Fri vers av Horace
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace