Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Vi är världen

 

Där i den grå verkligheten fanns en helt idyllisk vision

en resa i det oändliga och över alla kontinenter

alltid så fantastiskt trollbunden av vår vackra värld

en oändlig resa där min destination var egal

 

en resa som var full av drömmar att uppfylla

där målet ändå bara var att leva från dag till dag

nya möten och nya upplevelser avlöste varandra

jag såg tydligt att världen var vår …och att vi var världen

 

denna resa som är den ultimata resan genom tid och rum

den sista destinationen blev alltid den näst sista

för denna resa fann aldrig något slut

den blev till en evig dröm som helt överträffade sig självt

 

ja jag väntar fortfarande att på nytt få ge mig av

men nästa gång lovar jag att aldrig stanna

utan att min nya resa skall helt sakna slutdestination

en resa i det oändliga i vår värld …för vi är världen

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-22 12:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja resan pågår ständigt, från morgon till kväll... Att resa mot en oviss framtid med en stark förvissning om att hemma är här i hjärtat!
2021-02-24

  Sparvögat VIP
Så vackert tecknade ord om att resa i vår fantastiskt underbara värld...
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP