Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens alla floder

Den bortglömda flirten.
Ett tomt skal av tigeröga.
Du försvann före mig.
Saknaden du bärnstens rus.
De tårar inom mig.
Plockar dina sorger.
Lägger dem i tröstandets korg.
Minns det jag glömt.
Puderrosa dubbelregnbåge så nära.
Lyssnar till de vingklippta strändernas soluppgång.
Intill dig. Jag.
Vem annars?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2021-02-22 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP