Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kors i taket

kors i taket
det går vägen
och jag har koll

läget är helt okej
när det är en ordning
jag förstår
att jag kan leva i




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva