Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ljust minne bevarad

ingen är så bra
som när hon dör

eller så dålig
som när hon gifter sig

sa mormor

men vad jag undrar är
var all oanvänd kärlek
tar vägen

om solnedgången
någonsin ägt en spegel

om det finns ett vårdhem
för drömmar som inte längre dröms

och varför jag skrev
den här dikten




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-22 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP