Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limbo = Mittemellan livet och döden


Limbo

Limbo

 

Livet går i repris
Dagen, samma som igår

Eldar varje dag i spis

Ved som ändligen förgår

 

Tv,n visar samma program

Dag, efter dag, efter dag

Fram och bak och bakfram

Alla av samma slag

 

Drömmer om en annan värld

Vakna upp från det som stör

Slippa reprisens unkna härd

Leva gott Vid god vigör

 

Full av kärlek, tro och hopp

Glädjas åt att leva

Livet återbördas till en topp

Ser livet genom Limbots reva

 




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-02-22 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP