Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Du skuttar runt med ivriga ögon
Du lärt dig benämna ord
som ropar och lägger sig ner
på en mossig sten

Du drar med din stråke över E
som kommer efter D
som rullar runt nedför kullen
och rakt ut i det glänsande hav
med hela ABC i dess nav

Du ritar en cirkel i sanden
vid den långsträckta stranden
under den brännande solen
och sätter fingret på F
som skuggar G

och hela arian lyfter
när alla får vara me’




Fri vers av naima_04
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

naima_04
naima_04