Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Spela din gitarr 

Så sjunger jag sakta till 

Änglarna vaktar

Ett omaka par blir vi 

Ett vi större än oss två 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Ohemulen VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-02-22 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När änglarna är på plats då växer lugnet inom mig.
2023-06-16

  Bjarne Nordbö
spelar
din
gitarr

så sjunger jag
sakta till

änglarna vaktar
ett omaka
par
blir vi

ett vi
större

än oss två



Så läste jag. Tack för den.
2021-03-23

  papessa
så fint även ett omaka par är ett par ock kanske även större än oss två ...wow
2021-03-03

  wiria77
fina rader

2021-02-25

  Niliboy
Finurligto å fyndigt!
2021-02-22

  Kajan VIP
Fint! Gemenskap expanderar tillvaron.
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP