Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand

Följ mig på skuggornas  stig

Vill visa dig min plats

där jag har min längtan

låtit mitt hjärta hoppas tro

att kärleken inte är blind

mina ögon lyser glittrar mot dig

Ta min hand låt mig inte släppa taget.

Vi snublar skrattar där på skuggornas  stig

Du leder mig säkert fram

Upp till toppen av berget.....

Vi står ser  ut över stjärnhimmel

Våra stjärnor faller ned

Du tar mina händer håller dem mjukt

Vi står stilla ser upp mot himlavalvet......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 18:31



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Underbar gemenskap tecknar du...
2021-02-23

  alicja lappalainen VIP
vacker om tvåsamheten
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP