Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta

Längtar så efter er
mina fina barnbarn!
Mina mysiga, kluriga
humoristiska och roliga älsklingar!
Det är länge sen vi sågs
eftersom vi bor långt bort.
Corona-håll avstånd-håll ut
jag längtar efter en kram!
Tur vi ses via Messinger
kan skoja och skratta!
Prata en stund
fantisera och busa!
Säga tokiga saker
och fnittra!
Ni vet och jag vet
att vi gillar varandra.
Vi skickar saknad och längtan
genom telefonen.
Skriver kort och brev
och får fina teckningar!
Att hänga på kylskåpsdörren
att titta på och ,,LÄNGTA!!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-22 21:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vilken varm barnbarnskärlek. Hoppas ni kan träffas nu.
2022-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Tack och lov för telefon och andra sätt att hålla kontakten...
2021-03-05

  Eva Helene VIP
Så väl du beskriver denna märkliga tid och vår längtan!
2021-02-28

  Eva Langrath VIP
Känner igen mig i din längtan.
2021-02-23

  ULJO
Förstår din längtan
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP