Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarvaken






Nattens svarta blommor vibrerar längs min väg som jag går klarvaken i en drömsk målning och marken krusar under mina fötter som om det är vatten jag går på. Målningar med gyllene ramar hänger fastspända i stjärnors konstellationer och skiftar motiv som om de vore hologram. Jag är på en plats vaktad av glömskan slutdestinationen våra liv leder till som om vi alla skapar ett konstverk tillsammans.




Fri vers av Knark VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP